Referenties

Hieronder kunt vind u foto's en reacties vinden van onze klanten die nu genieten van een sfeervol haardvuur.

Hebben wij onlangs een haard bij u mogen plaatsen? Dan vinden wij het erg fijn als u hieronder een reactie achterlaat.

Img 20181202 Wa0008
reactie
Al in onze eerste woning hebben De Drie Kronen een prachtige haard gemaakt. Toen plannen maakten voor hwt ontwerp en bouw van ons nieuwe huis zijn we ook direct weer hiernaar toe gegaan. Zij voelen feilloos aan wat mooi is en wat onze wensen zijn. Het resultaat is prachtig geworden. Zowel de doorkijkhaard in de keuken als de hoekhaard in de huiskamerr. In een woord prachtig! Til en tean enorm bedankt! Service is top! Groet, Erik en Ingrid van den Berk
20181201 094027
reactie
Dit is onze twee gashaard en wederom een geweldige eye-catcher in de woonkamer. Het advies van Til was perfect en ze heeft onze wensen mooi in het eindresultaat opgenomen. Bijvoorbeeld het gebruik van de stenen van ons huis, als dorpel onder de haard. De haard is behangen en we hebben een houten balk als mantel, gekocht bij Frank-Pouwels. Til, dank voor alle goede zorg en mooi afwerking. Groet, Farina & Richard
Unilux Front
reactie
Eindelijk hadden we de knoop doorgehakt: we droomden al lang van een houthaard, en die ging er dan toch echt komen. We werden zeer behulpzaam ontvangen door Til, in de showroom bij Drie Kronen. Ze begreep precies wat we zochten (ook qua warmte-capaciteit, etc.). Maar dan: waar in de kamer moest de haard precies komen? Hoe konden we het stucwerk het beste laten maken? Til vond het geen enkel probleem om enkele keren bij ons thuis te komen kijken en mee te denken over het definitieve ontwerp en de definitieve plaatsingsplek. Daarna, de plaatsing: zorgvuldig, netjes en deskundig. Ook over Marco's professionele hulp zijn we zeer tevreden. Sinds de aanschaf en plaatsing kunnen we ook gewoon met vragen bij hen terecht en mochten we zelfs gratis deelnemen aan een interessante informatie-avond over het stoken van een houtkachel. Kortom: wij zijn tevreden!
E4Cce699 4A7F 4F13 Afcc D3E484599532
reactie
Tijdens de bouw van ons moderne huis, ontstond de wens extra sfeer te creëren met een gashaard. Op pinterest hadden we een foto van een haard gezien die de hoogte benadrukte. Met dit idee in ons hoofd zijn we naar De Drie Kronen gegaan. We werden vriendelijk te woord gestaan door Til, de eigenaresse. Ze begreep wat wij bedoelde en kon een mooie 3D impressie maken. De haard is uiteindelijk geplaatst door goede vakmannen die heel secuur en netjes werken. In de lente zijn we in ons huis getrokken en hebben de hele zomer uitgekeken naar het moment dat we binnen bij de haard konden gaan zitten. Eindelijk is de herfst nu aangebroken en verwarmd de haard ons huis heerlijk. We genieten enorm van onze mooie en sfeervolle haard. We kunnen De Drie Kronen dus ook aan iedereen aanraden!
Img 0393
reactie
na een eerste rondleiding bij de drie kronen, ter oriëntatie en uitleg, de eigenaresse heeft voor ons een ontwerp gemaakt. Ondanks dat ons huis er nog niet stond schetste dit een mooi beeld van hoe we het wilde en hoe het er uiteindelijk uit zou gaan zien. We waren er direct heel zeker van dat dit de haard was die we wilde. Vorig jaar is deze zorgvuldig geplaatst en hebben we duidelijke uitleg gehad over gebruik en onderhoud. We hebben inmiddels een winter van de heerlijke warmte mogen genieten, maar het is ook een echte blikvanger in onze kamer. We zijn super tevreden over zowel de service als het totaal plaatje waarin de haard verwerkt is!!!
20180828 182708
reactie
Toen ons nieuwe huis de mogelijkheid bood om een tunnelhaard te realiseren zijn we ons gaan oriënteren bij De Drie Kronen. Til adviseerde ons over de mogelijkheden en modellen en maakte een passend ontwerp, zodat de haard de aandacht zou krijgen die hij verdient, aan beide zijden. De haard werd keurig geplaatst door de vakmannen van De Drie Kronen, en na hun adviezen konden wij de afwerking er omheen realiseren. Enkele weken later volgde er nog een check-up, en een jaar later een onderhoudsbeurt, welke bij de aankoopprijs inbegrepen waren. We zijn erg blij met de perfecte advisering, goede service, afwerking en nazorg van het familiebedrijf, en bevelen hen van harte bij u aan. Wij gaan nog vele jaren genieten van onze prachtige Bellfire View Bell Small tunnelhaard!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 17:00

Maak een afspraak

Klik hier

Social media

Facebook Twitter

Contact

Volkelseweg 8
5427 RB Boekel
T 0492-321595
F 0492-323257
E info@dedriekronen.nl