Energie en investering aftrek Brunner grundovens

Energie en investering

6 februari 2015

 

Via de Energie Investeringsaftrek kunnen bedrijven en zelfstandigen met kantoor aan huis fiscaal voordelig investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie. U kunt 41,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst, bovenop uw gebruikelijke afschrijving. Veel van onze kachels komen ook voor deze regeling in aanmerking!

 

Op pagina 61 in de Energielijst en Milieulijst 2014 leest u dat houtkachels, CV haarden en accumulerende haarden onder voorwaarden in aanmerking komen voor de EIA Daardoor betaalt u minder inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Gemiddeld levert de EIA u 10% belastingvoordeel op. Naast dit belastingvoordeel leveren energiezuinige investeringen u ook een lagere energierekening op.

 

Inspiratie

 

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om binnen uw bedrijf om d.m.v. bijvoorbeeld een houtkachel, CV haard of accumulerende haard energie te besparen mét fiscaal voordeel van de EIA? Neem dan contact met ons op!

 

Onze fiscalist De Hooge Waerder

 

De Hooge Waerder , accountants - belastingadviseurs - juristen, heeft veel ervaring met deze regeling en de begeleiding daarin en heeft voor u alvast een netto-investering berekening gemaakt die u via deze link aantreft.

 

Wat een investering precies voor uw onderneming betekent rekenen zij graag voor u uit en een vrijblijvend c.q. verkennend gesprek gaan zij graag met u aan. Neemt gerust contact op met Dhr. Jan Wagenaar of zijn collega's op tel. 072 5180000