Fairo Prestige 85

Een kampvuur in uw woonkamer

18 februari 2015

Bij De Drie Kronen kunt u de allernieuwste haarden bewonderen waaronder de nieuwste Fairo Eco- Prestige van Kal-fire. Deze nieuwste vuurtechniek verschilt nog maar weinig van een echt gestookte kampvuur. Het geheim achter het unieke vurige schouwspel schuilt de weldoordachte piramidale opstelling van de keramische houtstammetjes en in de positie van de extra brander. De vlammen zijn volumineuzer en ze reiken hoger. Bovendien is de gepatenteerde brander niet enkel in het vuurbed geïntergreerd, maar eveneens verwerkt tot bovenin de stammetjes waardoor de vlammen er rechtstreeks uitkomen. Het vlammenbeeld wordt ondersteund door speciale gloeivezels die in de stammetjes verwerkt zijn.

De Fairo Eco-prestige is tevens optioneel verkrijgbaar met een hybride functie, waarbij ledverlichting op de stookbodem zorgt voor een bijzonder sfeerrijke imitatie van het natuurlijke gloedbed bij een vuur. De steeds veranderende lichtintensiteit ervan is zelfs middels drie verschillende programma's geheel naar eigen smaak in te stellen. En heeft u even geen behoefte aan warmte dan kunt u de ledverlichting ook onafhankelijk van de vlammen laten branden. Zo kunt u het hele jaar door genieten van uw haard.

Deze haard is te bezichtigen bij De Drie Kronen waar u ook terecht kunt voor diverse andere gas, hout, pellets of electrische haarden. Al dan niet gecombineerd met de mooiste ombouwen, plateau's of meubelpartijen. De verkoopadviseurs en styliste staan zondag 1 maart voor u klaar van 12.00-17.00 uur.