E-Matrix

E-Matrix de echte vuurbeleving voor iedereen

11 januari 2018

Een sfeervol brandend haardvuur brengt rust en sfeer. Veel woningen van nu hebben echter weinig warmtevraag. En steeds vaker is de installatie van een gas- of houthaard complex, of door regelgeving ongewenst. De nieuwe e-Matrix haarden van Faber bieden de sfeer van een boeiend vlammenspel, zonder dat deze beperkingen een rol spelen. Het prachtige beeld en geluid van een rijk houtvuur ontstaat namelijk uit natuurlijk water, door verneveling! De e-Matrix kan daardoor bijna overal worden geïnstalleerd waar water en elektriciteit voorhanden zijn. Met de afstandsbediening bediend u de haard eenvoudig en comfortabel. Dat maakt de e-Matrix tot een intelligente en bewuste keuze, om te genieten en tot elkaar te komen. 

De e-Matrix: Is uw persoonlijke stijl 

De e-Matrix haarden behoren tot de Faber Matrix-serie, de top van het Faber gamma. Zoals de naam al aangeeft, omvat deze serie een ruime keuze aan modellen en opties. En doordat een schoorsteen niet nodig is, biedt een e-Matrix ruimte voor grensverleggend individueel ontwerp.

Het vuurbeeld, gebaseerd op het gepatenteerde Opti-myst® systeem, is ongekend overtuigend en de algehele afwerking is van hoog niveau. Ook dat maakt dat de e-Matrix geschikt is voor wie aan zijn interieur de allerhoogste eisen stelt. De Drie Kronen helpt u graag om uw droomontwerp te realiseren. 

De e-Matrix:Is duurzaam

De innovatieve technologie van de e-Matrix heeft tal van aangename voordelen. Het rijke vuurbeeld is warmtevrij. En daardoor heeft de e-Matrix geen invloed op geavanceerde warmte- en klimaatsystemen en is het gebruik volkomen veilig. Doordat een schoorsteen niet nodig is, is de impact op de woonomgeving nihil. En dat bij een verrassend gering energieverbruik. Dit maakt de e-Matrix niet alleen tot een buitengewone ervaring en een aanwinst voor elke ruimte, maar ook tot een toekomstbewuste en veilige keuze, waarvan u het héle jaar zorgeloos kunt genieten. Nu en later!

Bij De Drie Kronen kunt u 2e kerstdag terecht om, onder andere, deze haard te bezichtigen, maar ook talloze andere haard, kachel en vloeroplossingen. Laat u verrassen en deskundig adviseren door hun vakkennis.